ablakfólia.hu főoldal
Magunkról Bemutatóterem Folyamatok Árajánlatkérés Ajánlóink Kapcsolat Állás  
  


Bemutatóterem
1115 Budapest, Ildikó u. 8
Telefon: (1) 445-2812
E-mail: bterem@ablakfolia.hu

Termékweblapjaink
Ön most cégünk ablakfólia termékeivel foglalkozó termék­weblapját kereste fel, az ablakfólia.hu-t.
További termékweblapjaink: www.napellenző.com, www.szalagfüggöny.com, www.redőny.com.
Teljes árnyéko­lástechnika­i termékkínálatunkat megtalálja a cég központi honlapján: www.jozsa.hu.

Ajánlónk Czene Attila

további megbízóink

Biztonsági fólia, hővédelmi üvegfólia
Cégünk a piacvezető Llumar üvegfólia-gyár termékeit forgal­mazza. Üveg­felületekre bizton­sági fólia minden esetben java­solt, amikor a nyílászáró betörők által megközelíthető helyen van. Az általunk használt biztonsági fólia MABISZ tanúsít­vánnyal rendelkezik. Az üvegfólia alkalmazása nagyban elősegíti a lakások, irodák hűvösebbé tételét. Árnyékolás­technikai bemutató­termünkben mind biztonsági fólia, mind reflexiós üvegfólia termékeinket valós környezet­ben, ablak­on is megtekintheti.


Impresszum

Impresszum


Technológia

Ezen oldalakat a Microsoft Internet Explorer 4 és magasabb verzióhoz optimalizáltuk. A legfrissebb böngészõ ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetõség: www.microsoft.com

Az ablakfolia.hu weblapjának fejlécét Adobe Flash-sel alakítottuk ki. Szüksége van az Adobe Flash Playerre, hogy oldalakat teljes mértékben élvezhesse, ami ugyancsak ingyenesen letölthetõ. Az oldalak teljes szöveges és képi tartalmát Adobe Flash Player használata nélkül is meg tudja tekinteni az oldaltérképen keresztül navigálva. www.adobe.com

Internet oldalaink 800x600 pixeles, vagy annál magasabb képernyõfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészõjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.


Fejlesztõk

Az ablakfolia.hu weboldalon elérhetõ mindennemû szöveges és képi tartalom az ACT International (korábban Dr. Web) fejlesztése.
A fejlesztésben részt vettek: Alliquander Péter (marketingtanácsadás), Homoki Árpád (webdesign), Ducsai Donát (webfejlesztés), Harnos Kornélia (szövegírás).
Az üzemeltetést is az ACT International végzi.

Internetjelenlét-szolgáltató: ACT NetKert (webhosting - domain regisztráció, web tárhely).


Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése az ablakfolia.hu weboldalain a szerzõi jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történõ másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. További rendelkezésig az ablakfolia.hu oldalakon lévõ minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztõ szakemberek és a webfejlesztésben résztvevõk a tõlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az ablakfolia.hu menedzsmentje nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az ACT Internetional ezúton is kizár minden felelõsséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek a menedzsment súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

Személyes adatait, amelyekre az ablakfolia.hu oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi elõírások szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az ACT Internetional az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az ACT Internetional biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a mûszaki fejlõdésnek és azokat állandóan javítjuk.

Minõségi üvegfólia és biztonsági fólia az www.ablakfólia.hu - ról.